0-logo-gradi

Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei este creată de o echipă de specialiști în învățământul preșcolar şi universitar. Oferta noastră educațională este concepută astfel încât să vină în întâmpinarea personalității unice a fiecărui copil. În plus, ne centrăm pe colaborarea dintre copil, familie și cadre didactice, pe identificarea și valorificarea aptitudinilor individuale ale copiilor, mai ales pe extinderea orizonturilor creative prin interacțiunea cu o multitudine de domenii educaționale, culturale şi artistice.

Suntem o grădiniţă prietenoasă pentru copii, de încredere pentru părinţi, o grădiniţă care oferă cadrelor didactice permanentă dezvoltare profesională. Joaca inteligentă reprezintă esența abordării noastre. Îi învățăm pe cei mici să se bucure de fiecare moment de joacă și să se joace la fiecare pas al învățării.

Vrem să le arătăm copiilor ce înseamnă să gândești singur, să asculți, să înveți, să aplici, să cunoști, să explorezi, să ai încredere în tine. Atenţia noastră e îndreptată atât asupra nivelului cognitiv, cât și asupra celui emoțional – ne concentrăm și pe abilitățile de învățare, pe comunicare și relaționare, pe empatie și inteligența emoțională a copiilor.

MISIUNE

Misiunea noastră este de a oferi educație, șanse egale și dezvoltare personală continuă, tuturor preşcolarilor. Susținem colaborarea permanentă dintre noi, familie și comunitate – consolidăm această legătură constant, astfel încât să ne putem baza cu toții pe un model de cooperare optim, solid, de durată. Abordarea noastră este centrarea pe copil.

HomePage_-Misiune copy

VIZIUNE

Pe termen lung, Grădiniţa cu program prelungit Prietenii Mei este o instituţie de învăţământ complexă, competitivă, la standarde internaţionale, în care urmărim dezvoltarea factorilor afectiv-motivaţionali şi a atitudinilor creative, corelate cu potenţialul de dezvoltare al fiecărui copil în parte. Pornim de la premisa că educaţia preşcolară se realizează prin activităţi instructiv-educative variate şi atractive, care stimulează curiozitatea şi dorinţa copiilor de a învăţa.

Homepage_-_Viziune

Creăm un mediu în care preşcolarul învaţă, îşi dezvoltă abilități și capacităţi, își însuşeşte valori necesare în formarea lui ulterioară. Prețuim nu doar cunoașterea științifică, realizările literare, informația; punem accent și pe realizări personale, pe bunătate, pe caracter, pe securitate.

ECHIPA

LAURA GORAN – MANAGER COORDONATOR

 

Am valorificat Proiectul „Prietenii Mei” prin profesionalism, ambiție, implicare, colaborare și dragoste, toate ducând spre un concept educațional inedit și complex: „Grădinița Prietenii Mei”. ”Fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care îl câștigăm.” (Victor Hugo)

 LOREDANA BĂNICĂ – PSIHOPEDAGOG

 

Experiența ca psihopedagog mi-a arătat că universul copiilor este nemărginit și fascinant. Răbdarea, acceptarea necondiționată și atenția pentru nevoile cognitive și emoționale ale celor cu care lucrez sunt principiile care îmi conduc activitatea profesională.

3

 MIMI CONSTANTIN – EDUCATOARE

 

Meseria de educatoare, implicarea și devotamentul față de copii m-au determinat, de-a lungul anilor în care am acumulat experiență, să creez un mediu armonios și stimulativ pentru copii.

ALEXANDRA  MARIN – EDUCATOARE

 

Sunt pictorul care zugrăvește sufletele copiilor înveselindu-i, modelează personalitățile lor în cele mai frumoase forme, le colorează parcursul educațional în cele mai potrivite nuanțe.

6

 ADELA FRĂSIN – EDUCATOARE

 

Sunt veselă, sensibilă și iubitoare, responsabilă în tot ceea ce fac atât în lucrul cu colegii, cât și în relaționarea cu părinții. Împărtășesc cu copiii însemnătatea răbdării, prieteniei, veseliei și valoarea timpului.

 ATENA GHIȚĂ – EDUCATOARE

 

Copilul de astăzi este adultul de mâine. Descoperind personalitatea fiecărui copil prin joc și activitățile realizate împreună, am convingerea că-i voi putea pregăti pe cei mici pentru viață, asigurându-le o copilărie fericită îmbinată cu o educație înaltă.

 LAVINIA GHENCIU – EDUCATOR SUPLINITOR

 

A fi educatoare nu înseamnă doar a educa, ci înseamnă,  mai presus de toate, a simți. Împletesc răbdarea, creativitatea și știința în cele mai frumoase pasteluri pentru a reda o armonie plăcută, dedicată copiilor.

  FRANCESCA ILIE – PROF. CANTO ȘI PIAN

 

Pentru mine, cursurile pe pian și canto sunt o lecție de viață de zi cu zi. Faptul că văd copiii bucurându-se de tot ceea ce îi înconjoară mă face să-mi doresc să fiu din nou copil, mă face să realizez că mi-am ales foarte bine meseria, iar fiecare moment petrecut în preajma lor este o mare bucurie.

10

  ANDREI DOHOTARIU – INSTRUCTOR DANS ȘI GIMNASTICĂ

 

Am descoperit pasiunea de a dansa încă din copilărie și am atins de timpuriu culmile succesului. Satisfacțiile și bucuria sunt imense, iar misiunea mea în Grădinița Prietenii Mei este să împărtășesc copiilor trăirea muzicii și vibrația corpului, să-i învăț ce înseamnă a dansa.

  IRINA MOLDOVEANU – ANTRENOARE ÎNOT (AQUA GYM)

 

Fiecare lecție alături de copil este o bucurie. Înotul înseamnă distracție, sănătate și un start cât se poate de potrivit pentru dezvoltare fizică și psihică armonioasă. Învățăm împreună că apa este prietena noastră.

  ANCUȚA VOCHIN – PROFESOR DE ACTORIE

 

Fiecare întâlnire cu copiii este o provocare și o nouă etapă de descoperire. Este minunat să explorez alături de ei, să le fiu tovarăș de călătorie, să-i ajut să se descopere și să-și acceseze aptitudinile. Cu fiecare moment, devin mai bogată – îmi dau seama cât de mult am de învățat de la acești minunați copii!

 NICOLETA DRĂGAN – SPECIALIST RELAȚII PUBLICE ȘI COMUNICARE

 

Profesionistul, dar și copilul din mine se simt acasă și niciun efort nu este prea mare în promovarea acestui loc minunat sau în activitatea de relații publice și comunicare pe care o desfășor în Grădinița Prietenii Mei.

IULIAN IONICĂ – INSTRUCTOR SPORTIV / ADMINISTRATOR

 

Adaptabilitatea, competitivitatea și spiritul de echipă sunt calități pe care le împletesc cu preocuparea de a crea zilnic confortul și siguranța copiilor în incinta grădiniței.

MARIUS CAZACU – SPECIALIST RELAȚII PUBLICE ȘI COMUNICARE/ FOTOGRAF

Atunci când munca de zi cu zi se întrepătrunde cu bucuria de a avea în preajmă și de a lucra cu copiii, dar și cu activitatea de promovare a acestui tărâm al copilăriei, niciun țel nu este greu de atins!

ȘTEFANIA DOBRESCU-DE-HILLERIN –  EDUCATOR SUPLINITOR

Vocația pedagogică și anume arta de a te simți chemat, ales pentru această sarcină, dar și capacitatea de a o îndeplini, este ceea ce mă reprezintă. Mă pun mereu la dispoziția copiilor, empatizez cu ei, le înțeleg universul și le descopăr interesele ce îi animă.

      COLECTIVUL DE INGRIJITOARE

 

Dragostea față de copii, răbdarea, atenția și respectul pentru fiecare prichindel sunt stilul nostru de muncă și de viață. Suntem mereu în preajma lor și le răspundem atunci când au nevoie.