Play Video

Grădinița Prietenii Mei

Credem în joacă inteligentă, în diversitate și în colaborare continuă.

Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei, unitate AUTORIZATĂ, este creată de o echipă de specialiști în învățământul preșcolar şi universitar. Oferta noastră educațională este concepută astfel încât să vină în întâmpinarea personalității unice a fiecărui copil. În plus, ne centrăm pe colaborarea dintre copil, familie și cadre didactice, pe identificarea și valorificarea aptitudinilor individuale ale copiilor, mai ales pe extinderea orizonturilor creative prin interacțiunea cu o multitudine de domenii educaționale, culturale şi artistice.

Obiective educaționale

Suntem o grădiniţă prietenoasă pentru copii, de încredere pentru părinţi, o grădiniţă care oferă cadrelor didactice permanentă dezvoltare profesională. Joaca inteligentă reprezintă esența abordării noastre. Îi învățăm pe cei mici să se bucure de fiecare moment de joacă și să se joace la fiecare pas al învățării.
Vrem să le arătăm copiilor ce înseamnă să gândești singur, să asculți, să înveți, să aplici, să cunoști, să explorezi, să ai încredere în tine.

La Grădinița Prietenii Mei, atenţia noastră este îndreptată atât asupra nivelului cognitiv, cât și asupra celui emoțional – ne concentrăm și pe abilitățile de învățare, pe comunicare și relaționare, pe empatie și inteligența emoțională a copiilor.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a oferi educație, șanse egale și dezvoltare personală continuă, tuturor preşcolarilor.
Susținem colaborarea permanentă dintre noi, familie și comunitate – consolidăm această legătură constant, astfel încât să ne putem baza cu toții pe un model de cooperare optim, solid, de durată. Abordarea noastră este centrarea pe copil.

Viziunea noastră

Pe termen lung, Grădiniţa cu program prelungit Prietenii Mei este o instituţie de învăţământ complexă, competitivă, la standarde internaţionale, în care urmărim dezvoltarea factorilor afectiv-motivaţionali şi a atitudinilor creative, corelate cu potenţialul de dezvoltare al fiecărui copil în parte.

Pornim de la premisa că educaţia preşcolară se realizează prin activităţi instructiv-educative variate şi atractive, care stimulează curiozitatea şi dorinţa copiilor de a învăţa.

Creăm un mediu în care preşcolarul învaţă, îşi dezvoltă abilități și capacităţi, își însuşeşte valori necesare în formarea lui ulterioară. Prețuim nu doar cunoașterea științifică, realizările literare, informația. Punem accent și pe realizări personale, bunătate, caracter, securitate.

Echipa Noastră

Hai să ne cunoaștem mai bine

Imnul Grădiniței

Vino să pornești la drum cu noi

Revista Grădiniței

Descarcă Revista Prietenii Mei

Ai o Întrebare?

Descoperă întrebările frecvente

Înscrieri 2021-2022

Informații privind înscrierea

Vizitează-ne

Programează oricând o vizionare