Noutăți

Dragii noștri cititori,

Revista Grădiniței Prietenii Mei a îmbrăcat haine noi!  Ne propunem ca prin paginile REVISTEI DE 10 să ne jucăm și să învățăm împreună. 

Revista reprezintă un mod, prin care, putem păstra amintirile aventurii noastre în format letric și în variantă online. 

Puteți citi despre evenimentele care au avut loc în  fiecare lună în grădinița noastră, specialiștii au pregătit sfaturi în ceea ce privește dezvoltarea personală, aflăm informații noi despre animale, legume, fructe, planetă, mări și oceane și multe alte curiozități.  

În revistă regăsiți și câteva exerciții pe care copiii împreună cu părinții le pot rezolva – timp de calitate petrecut împreună!

Vă invităm să răsfoiți revista noastră online pe site sau pe pagina de Facebook a Grădiniței ori în format letric – o găsiți în foaierul instituției.

Vă mulțumim!

În fiecare duminică, ora 9.00, vă așteptăm să ne ascultați la radio. Rubrica Prietenii Mei la Radio7 își propune să vă însenineze ziua și să aflăm lucruri noi împreună!  Pe 103,4 FM se întâmplă lucruri minunate! 

Grădinița Prietenii Mei

Vizita la ZOO Baneasa

Zoo Băneasa ne-a primit cu brațele deschise și ne-a așternut în fața ochilor experiențe de neuitat! O mulțime de viețuitoare ne-au întâmpinat și ne-au fascinat: pelicani, maimuțe, câini de preerie, rațe, gâște, lemurieni, crocodili, șerpi, broaște țestoase, tigri, pești și pelicani. Uimirea și încântarea și-au făcut repede loc în sufletele noastre, iar bucuria se putea citi pe chipurile tuturor, de la mic la mare.Cu siguranță, vom reveni la Grădina Zoologică, iar bucuria redescoperirii va fi la fel de mare!

Continue reading ➝
Grădinița Prietenii Mei

Vizita la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa

Vizita la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa a adus în sufletele copiilor multă bucurie și entuziasm. Încă de la primii pași, exponatele i-au impresionat, atât prin statură cât și prin vechime. Prichindeii au fost întâmpinați de mamuți maiestuoși, balene cu cocoașă, elefanți preistorici, diverse specii de insecte, fluturi tropicali, coleoptere gigant, pasărea rinocer, T.rex, fascinantul Planetarium și multe, multe altele. Uimirea, curiozitatea și entuziasmul și-au făcut loc de îndată în inimioarele lor de pitici, iar în ochi li

Continue reading ➝
Grădinița Prietenii Mei

Vizita la Departamentul de Pompieri Aparatorii Patriei

Am cunoscut oameni minunați, care salvează vieți, oameni care ne ajută atunci când suntem în pericol și ne fac să ne simțim în siguranță , oameni care ne-au învățat ce înseamnă să fii pompier. Da, am vizitat Detașamentul de Pompieri Apărătorii Patriei, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii și credeți-ne că toți copiii Grupelor Mare și Mijlocie au plecat cu sufletele încărcate de emoții și bucurie!

Continue reading ➝
Grădinița Prietenii Mei

Venirea lui Moș Nicolae

Moș Nicolae și-a făcut simțită prezența în grădinița noastră, spre încântarea tuturor copiilor, sigur pentru că am fost și suntem cuminți, harnici, respectuoși și iubitori. Și încă ceva: cu siguranță, Moșului Nicolae i-a plăcut cum am decorat Grădinița, pentru că ne-a lăsat lângă brad un bilețel: ”Pentru cei mai frumoși și cuminți copii, de la cea mai mare și frumoasă grădiniță, Grădinița Prietenii Mei!”

Continue reading ➝
Grădinița Prietenii Mei

Vacanța de vară cu Prietenii mei

Educația nu intră în vacanță!Conceptul de grădiniță de vară nu este nou, însă la Grădinița Prietenii Mei vara este specială, împletind distracția, relaxarea și educația multidisciplinară într-o incursiune inedită, toate în beneficiul copiilor noștri.Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei invită așadar toți copiii (fie că sunt deja înscriși la noi sau nu) să facem un OCOL ÎN JURUL LUMII ÎN 8 SĂPTĂMÂNI!Ce înseamnă asta? În fiecare săptămână, preșcolarii vor avea ocazia să se familiarizeze cu harta lumii, să cunoască o

Continue reading ➝
Grădinița Prietenii Mei

Universul bunelor maniere – cei șase ani de acasă

Prof. Înv. Preşolar Ștefania Roberta DOBRESCU DE HILLERIN Binecunoscuta expresie „cei şapte ani de acasă” s-a adaptat schimbărilor din învățământul romînesc și a devenit „cei șase ani de acasă”, dar și-a păstrat neschimbată semnificația: a pune bazele educației în familie. Să ne comportăm respectuos, în orice situaţie, cu toată lumea (părinţii, profesorii, colegii și prietenii, vecinii) este un principiu care se învață, inițial, în familie și se continuă, cu consecvență, la grădiniță. Se spune că „nicăieri nu-i ca acasă“și acest

Continue reading ➝
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp