Echipa de Management

Florentina Cristea

Director, Profesor învățământ primar

Ioana Gheorghe

Director adjunct, Profesor educație fizică și sport

Ioana Gheorghe

Licențiată în Educație fizică și sport, Doctor în educație fizică și sport pe problematica dezvoltării capacității motrice la copii de gimnaziu V-VIII, Lector universitar la Facultatea de Educație fizică și sport din cadrul Universității Spiru Haret, cu experiență didactică în învățământul preuniversitar și universitar de peste 24 de ani, Doamna Ioana Gheorghe face parte din echipa de management a Grădiniței cu program prelungit ”Prietenii Mei” din anul 2020. În prezent este și coordonator de stagii de practică pedagogică și de specialitate (tot pe ramura Educație fizică și sport) și coordonator în vederea elaborării lucrărilor de disertație – masterat universitar din domeniul sportului și educației fizice.

Dinamică, plină de energie și entuziasm, creativă în ceea ce privește jocurile de mișcare, se lasă inspirată de micuții preșcolari, dar și de elevii săi pentru construirea celui mai potrivit context de dezvoltare și manifestare personală a aptitudinilor fizice și a capacităților native și dobândite ale acestora. De asemenea, este profesor asociat al Școlii Gimnaziale International Premium School of Bucharest, unde se implică cu pasiune în activitățile curriculare și extracurriculare, dornică să experimenteze lumea alături de cercetașii ei premium).

Citește despre mine

Loredana Bănică

Psihopedagog și consilier educațional

Loredana Bănică

Licențiată în Psihopedagogie, Universitatea din București, Master în Strategii de adaptare și Integrare a Persoanelor cu Nevoi Speciale, Universitatea din București; Doctor în Psihologie. Experiența acumulată în 20 ani de învățământ universitar și colaborările cu diferite asociații și fundații care au în centrul preocupărilor lucrul cu copiii, de vârste preșcolare și școlare, cu diferite cerințe educative, îi conferă competențele profesionale și flexibilitatea atitudinală necesare modelării personalității copiilor, mici și mari.

În calitate de Director al Centrului de Orientare și Consiliere în Carieră al Universității Spiru Haret, a participat în proiecte de consiliere educațională în mediul preuniversitar. De asemenea, s-a format în intervenția terapeutică pentru copii cu tulburări din spectrul Autismului. Este conducător de psihodramă, coordonând grupuri de dezvoltare personală și autocunaștere, inclusiv grupuri de suport pentru părinții copiilor cu autism. Autor de manuale universitare, formează viitori psihologi și pedagogi, în spiritul educației centrate pe interesul și ritmul de dezvoltare al copilului.

Pentru Loredana Bănică, fiecare copil este diferit și valoros în sine, cu potențial de dezvoltare care trebuie corect identificat și susținut. În echipă, putem face din Grădiniță mediul în care copiii să se regăsească cu bucurie, în care învățarea nu este egală doar cu achiziția de cunoștințe, ci cu o treaptă de afirmare a propriei personalități în formare.

Citește despre mine

Iulian Alexandru Ionică

Administrator și profesor educație fizică

Iulian Alexandru Ionică

Licențiat în Educație Fizică și Sport la Universitatea Spiru Haret București, Facultatea Educație Fizică și Sport, Absolvent al Programului de Inițiere/Perfecționare-Specializarea Administrator Imobile, Picon Training Center.

Munca în echipă și altruismul, perseverența și perfecționismul, puncualitatea și respectul sunt principalele sale calități, ceea ce îi oferă echilibru social și profesional.

Adaptabilitatea, competitivitatea, empatia sunt alte calități pe care le corelează zilnic cu preocuparea de a crea confortul și siguranța elevilor în incinta grădiniței.

Citește despre mine

Silvia Țuncu

Secretar

Țuncu Silvia

Cu aptitudini de comunicare și de calcul, de planificare și organizare a operaţiilor și activităţilor, cu uşurinţă, claritate şi coerenţă în exprimare, gândire analitică şi sintetică, capacitate de acordare şi transmitere optimă de informaţii, toate acestea definesc munca mea de secretariat în cadrul grădiniței. Cel mai important atuu însă, îl reprezintă capacitatea de a lucra cu oamenii și de a răspunde solicitărilor părinților și copiilor, deopotrivă.
Citește despre mine

Cadre didactice

Mihaela Covaci

Profesor învățământ primar și preșcolar

Mihaela Covaci

Întotdeauna m-a fascinat lucrul cu copiii și mi-am dat seama că nicio altă profesie nu mi-ar putea oferi atâtea satisfacții, zâmbete și reușite. Consider că în această lume mă pot simți cu adevărat împlinită. Prin ochii lor descopăr lumea și înțeleg cât de importante sunt imaginația, jocul, creativitatea.

Iubesc copiii și datorită acestui lucru vreau să dau tot ce am mai bun din mine!

Citește despre mine

Adela Frăsin

Profesor învățământ primar și preșcolar

Frăsin Adela

În fiecare zi îmi place să fiu întâmpinată de zâmbetele colorate ale copiilor. Zâmbetele, energia și veselia copiilor îmi transmit, în fiecare zi, energie și bună dispoziție.

Fiind o persoană veselă, sociabilă și calmă, îmi place să lucrez cu copiii. Căldura, afecțiunea și rezultatele lor îmi oferă maxime satisfacții în cadrul activităților didactice inițiate și organizate de mine.

Citește despre mine

Ștefania Petre

Profesor învățământ primar și preșcolar

Ștefania Petre

Pentru mine, profesia de educatoare nu va fi niciodată doar o meserie, ci o misiune, un țel, o chemare prin care le fac bine copiilor, lucru ce include, în accepțiunea mea, lăsarea unei amprente în sufletele lor, în speranța ca aceștia să își amintească mereu de mine cu drag și să nu mă uite niciodată. Consider că atât timp cât trăiești în amintirile celorlalți, trăiești veșnic.
Citește despre mine

Marilena Vlăsceanu

Educatoare

Vlăsceanu Marilena

Desfășor profesia de educatoare cu dragoste, dăruire și mă bucur că fac parte din lumea minunată a copiilor, care au magica putere de a-ți înveseli ziua, de a te face să zâmbești și de a fi fericit că ești printre ei.

În fiecare zi știu că mă așteaptă o nouă provocare, o nouă întrebare și o mulțime de priviri sincere, care se uită la mine și așteaptă să le călăuzesc pașii către universul cunoașterii, iar acest fapt mă face să dau tot ce am mai bun și să mă perfecționez continuu.

Citește despre mine

Petronela Goran

Educatoare

Petronela Goran

Mă numesc Petronela Goran și sunt mamică de băiat. Ador copiii. Aș putea să mă joc și să povestesc cu ei non-stop. Am început cu băiețelul meu, firește, am continuat cu preșcolarii Gradiniței Heidi din Brașov apoi am pășit pe tărâmul poveștilor, mai exact în Gradinița cu program prelungit Prietenii Mei.

În tot acest răstimp am învățat de la instructori de parenting (cărora le mulțumesc – Otilia Mantelers, Urania Cremene, Monica Reu, Anca Iordache), de la zeci de copii, de la părinții lor, de la educatoarele care predau în grădiniță, de la oamenii cu care lucrez. Învăț în permanență ceva nou: desen, artă fotografică, muzică, limbi moderne, care mi se par provocări și depășiri de limite super-distractive.

Încerc să fiu și human being, nu doar human doing, iar motto-ul meu este "The longest journey starts with a single step" (Cea mai lungă călătorie începe cu un singur pas).

Citește despre mine

Andreea Mihaela Capră

Profesor învățământ primar și preșcolar

Andreea Mihaela Capră

Sunt o persoană sensibilă, responsabilă și cred cu tărie că învățarea este un proces continuu prin care evoluăm, ne inventăm și reinventăm de-a lungut întregii vieți, iar educatorul are menirea de a-i ajuta pe cei mici să dobândească fluiditate și perseverență în învățarea continuă.
Citește despre mine

Mara Tudorache

Profesor-educator

Mara Tudorache

Zilele sunt mai luminoase datorită copiilor. A lucra cu prichindeii poate fi o provocare, însă satisfacția de la sfârșitul zilei este nemărginită. Sunt o persoană devotată, calmă și dornică de a cunoaște tot mai mult. Învăț să fiu un om mai bun cu ajutorul copiilor, prin căldura și zâmbetele lor. Cred cu tărie că locul meu este aici, printre aceste suflete minunate.
Citește despre mine

Gabriela Neagu

Profesor învățământ primar și preșcolar

Gabriela Neagu

Arta de a fi cadru didactic implică iubirea copiilor ce se oglindește în privirea acestora când își văd educatoarea, astfel că ochișorii acestora, plini de strălucirea inocenței, devin apanaj pentru viitoarele activități didactice, desfășurate în optim comfort sufletesc.

Având în vedere că perioada copilăriei este cea a jocului și a fanteziei răbdarea și perseverența cu care îndrum copiii mă caracterizează pe deplin.

Citește despre mine

Cadre didactice asociate

Ioan Neghiuc

Profesor de educație fizică și sport

Ioan Neghiuc

Licențiat în Educație fizică și Sport, Academia Națională de Educație Fizică și Sport, București.

Având specializarea în Natație și o experiență didactică de peste 10 ani, Ioan Neghiuc este atestat de către Federația Franceză de activități acvatice, ca Formator al activității acvatice pentru nou-născuți și copii de vârstă mică.

Activitatea sa didactică este într-o formare continuă, urmând și ulterior coordonând Cursul de natație în baza sportivă Eforie Nord. De asemenea la BABY SPA, Wellness & pool, s-a implicat în inițierea în înot a unor grupe de 10-15 copii, de vârstă preșcolară și școlară, precum și a copiilor mici (antepreșcolari). Nu în ultimul rând, a activat ca Antrenor de înot pentru clasele V-VIII la Centrul de proiecte educaționale și sportive București (PROEDUS), în cadrul proiectului „Cursuri gratuite de formare pentru elevii bucureșteni”. Din 2016 până în prezent activează ca Profesor Înot/Aquagym la Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei.

Fiind o persoană dinamică, perseverentă și cu excelente abilități de comunicare dobândite de-a lungul experienței sale profesionale, Ioan Neghiuc este un profesor orientat spre obținerea de rezultate excelente cu elevii săi, iar aceste performanțe reprezintă fundamentul pentru dezvoltarea unui Centru de Excelență în Înot, la Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei.

Citește despre mine

Personal Bucătărie

În fiecare zi avem grijă ca mâncarea preparată pentru cei mici să fie pe gustul lor, iar luarea mesei, o adevărată desfătare! Zâmbetele lor și acel “Sărut-mâna pentru masă!” sunt pentru noi dovezi sigure că răspundem în permanență exigențelor culinare ale copiilor.

Personal auxiliar

Toate îngrijitoarele sunt doamna care iubesc copiii, îi îngrijesc, le sunt alături la fiecare pas. 

Iulia Voicu

Personal Medical

Serviciul de asistență medicală (sau nursing) constituie o prioritate în grădinița noastră, noi oferind suport în sistemul de îngrijire al sănătății celor mici. Zi de zi ne asigurăm că preșcolarii noștri prezintă o stare generală de sănătate bună prin controlul medical de rutină realizat zilnic (triaj medical). Când identificăm modificări ale stării de sănătate (febră, tuse, secreții nazale), micuții sunt asistați medical la cabinet.

Mai multe detalii

Personal Medical

Daniela Sandu

Personal Medical

Serviciul de asistență medicală (sau nursing) constituie o prioritate în grădinița noastră, noi oferind suport în sistemul de îngrijire al sănătății celor mici. Zi de zi ne asigurăm că preșcolarii noștri prezintă o stare generală de sănătate bună prin controlul medical de rutină realizat zilnic (triaj medical). Când identificăm modificări ale stării de sănătate (febră, tuse, secreții nazale), micuții sunt asistați medical la cabinet.

Mai multe detalii

Marian Voiculeț

Serviciul de Transport

Munca noastră zilnică înseamnă să oferim siguranță și confort tuturor copiilor în mașină, în trafic, pe tot parcursul drumului parcurs împreună cu ei și cu pedagogul-însoțitor. Pe drum cântăm, spunem poezii, povestim despre întâmplările petrecute la grădiniță, ne bucurăm de fiecare moment petrecut în mașinile grădiniței.

Mai multe detalii

Serviciul de Transport

Gheorghe Ioniță

Serviciul de Transport

Munca noastră zilnică înseamnă să oferim siguranță și confort tuturor copiilor în mașină, în trafic, pe tot parcursul drumului parcurs împreună cu ei și cu pedagogul-însoțitor. Pe drum cântăm, spunem poezii, povestim despre întâmplările petrecute la grădiniță, ne bucurăm de fiecare moment petrecut în mașinile grădiniței.

Mai multe detalii